Semnele Agni Yoga, 8

1933 - Путь на Кайлас [Холст, темпера. 46,3 x 78,9 см] (Серия ''Святые горы'')
Nicholas Roerich, Calea spre Kailash
8. Putem arăta din ce cauză Maeștrii Cunoașterii sufereau părăsind Pământul. Desigur, această suferință era conștientă și benevolă. Precum gazda umple cupa ochi, la fel și Maestrul dorește să imortalizeze ultimul semn al Învățăturii.

Otrăvirea lui Buddha la eliberat pe El de divinizare. Chinurile și învierea, sau descompunerea materiei de către Hristos, au dat un act de curaj subtil de reușită terestră. pământească. Însă nimeni nu știe de dezintegrarea corpului în atomi, se vorbește doar despre răpirea trupului de către discipoli.

Calomnia lumii vechi este nesemnificativă, fiecare autenticitate a actului de curaj este necesara Universului. Creativitatea actului de curaj este similară cu orice altă activitate de creație. Adâncind forma, creăm un cristal secular. Simțul perfecțiunii crește spiritul manifestărilor creative. Hristos a dorit ca fenomenul de descompunere să fie precedat de actul de curaj în plină conștiință.

Trebuie de menționat că actele de curaj se împart în două categorii: acte de curaj supraterestre și acte de curaj terestre. În cazul tendințelor supraterestre se poate observa o trecere ușoară, cum ar fi, de exemplu, trecerea Marelui Pelerin.

Să nu judecăm actele de curaj pentru că comprehensiunea evoluției este una personală și benevolă.

Afirmarea conștiinței evoluției și tourbillonul evenimentelor vor oferi o nouă direcție spiralei cosmice.

Lasă un comentariu